• Finderuphøj Skole
Billedet på sidehoved

Grundoplysninger

Adresse

Finderuphøj Skole
Spættevej 2
8800 Viborg


Tlf. 8787 2100

E-mail: [email protected]

Skoleleder: Stine Bohnstedt
Formand for skolebestyrelsen: Jens Ole Sørensen

Klassetrin og spor på skolen

Antal klassetrin på skolen:
0. - 6. klasse (almen)
0. - 10. klasse (special)  

Antal spor på skolen: 3 (Visse årgange 2 eller 4)

Finderuphøj Skole er fødeskole for Vestre Skole i Viborg, og der arrangeres fælles aktiviteter med eleverne på Vestre Skole for at lette skiftet efter 6. klasse.

Skoledagen starter klokken 8.00. SFOen åbner kl. 
6.15 og lukker klokken 17.00  - fredag dog 16.00.

SFOen er åben alle hverdage undentagen uge 29,30 og 31, fredag efter Kristi Himmelfartsdag, Grundlovsdag, samt dagene mellem jul og nytår. Der er mulighed for nødpasning i sommer- og juleferie.

Tilbud efter skoletid

Finderuphøj Skole tilbyder SFO efter endt skoledag, hvor eleverne kan deltage i de planlagte aktiviteter eller bare hænge ud eller lege sammen

SFOen for elever i de almene klasser er delt i to afdelinger: Den ene er for 0. og 1. klasse, mens den anden er for 2. og 3. klasse. 

Fysisk er de hver for sig, men aktiviteterne er koordineret. De foregår både på tværs af aldersgrupperne, men også målrettet den enkelte aldersgruppe.

Skolens Special-SFO er et tilbud efter skoletid for eleverne i Specialklasserne. De er i egne lokaler og deres aktiviter foregår uafhængigt af den almene SFO. 

Efter 4. klasse kan eleverne deltage i aktiviteter i klubben på Hybenvej. Det er en nyopført ungdomsklub, der ligger ved Søndre Skole.

Det tager 5-10 minutter på cykel fra  Finderuphøj Skole. Der er cykelsti hele vejen, og der skal ikke krydses farlige veje.